Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

La Federació Veus continua creixent i ara ja són tres entitats més les que formen part del nostre teixit associatiu: Pread, Associació d’oci inclussiu Saräu i la cooperativa Aixec S.C.C.L. Per tal motiu, vam celebrar un acte d’acollida a Vil·la Urània en el que van participar representants de les entitats més antigues. El president de la Federació Veus, Edgar Vinyals i també director de Saräu, els va donar la benvinguda i explicar els objectius i funcionament de la federació.

A més, les persones representants de cada entitat van conèixer de primera mà els projectes més immediats en els quals està treballant la Federació Veus com són la formació reglada de la figura de Tècnic d’Acompanyament i Suport Mutu; la defensa dels drets de les persones amb un diagnòstic de salut mental, i l’enfortiment del teixit associatiu, entre altres objectius per aquest any 2018.

Les noves entitats van aprofitar per explicar també els seus tallers i projectes i intercanviar experiències. Des de la Federació Veus estem segurs que el nostre ventall associatiu serà ara més ric amb la vostra presència.

Benvingudes!!