Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

El 20 de maig celebrarem en tot l’Estat espanyol per primera vegada el Dia de l’Orgull Foll/Boig amb el lema “El orgullo lo cura”. Es tractarà d’un dia per visibilitzar els trastorns de salut mental i promoure la diversitat mental. La Federació Veus junt amb ObertamentActivaMent estem organitzant els actes d’aquest dia entre els que haurà més d’una sorpresa.

La jornada començarà a partir de les 11 hores i hi haurà activitats durant tota la jornada fins a la nit obertes a tothom que vulgui participar d’aquest dia festiu en el qual volem abordar la bogeria des de la consideració de la diversitat i no des de la perspectiva de ser persones etiquetades com a malaltes per un sistema que no sap donar resposta als problemes de salut mental.

Activitats per a tots els publics

Totes les entitats membres de la nostra federació participaran en activitats previstes per a tots els públics com seran la música, la ràdio en directe, activitats a l’aire lliure i moltes sorpreses que, segur, faran que sigui un Dia de l’Orgull Foll memorable que trenqui estigmes en salut mental.

El programa d’activitats encara no s’ha tancat i des de la federació estem treballant molt activament per aconseguir que sigui una jornada al mateix temps festiva i reivindicativa.

Us mantindrem informats!!