Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

Francisco José Eiroà Orosa, i Edgar Vinyals, vocal i president respectivament de la Federació Veus, van participar en el curs  “Gestió Clínica en Salut Mental” que s’imparteix a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). La ponència que va presentar la Federació Veus va ser “Recuperació i Ciutadania: cap a una atenció en salut mental basada en drets”, i forma part del projecte “Drets”.

Aquest curs està organitzat per la UIC, El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i el Parc de Salut Marl’objectiu d’aquesta formació és que els assistents adquireixin coneixements i competències en els aspectes bàsics de gestió de les organitzacions sanitàries en salut mental dins el context actual. Per tal motiu, està dirigit a professionals de l’àmbit de la salut mental.

Durant el mes de desembre, a més de Vinyals i Eiroà Orosa, van impartir la formació: Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Generalitat de Catalunya; Mateu Huguet, expert en Gestió Sanitària i Hospitalària; Eduard Portella, doctor; Josep Ramos, psiquiatre i expert en Planificació de Serveis; Begoña Romàn, docent de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona; Boi Ruíz, director de la Càtedra de Gestió Sanitària i Polítiques de Salut; i Josep Maria Vinuè, doctor i responsable de la Secretaria Tècnica Parc de Salut Mental.

Edgar Vinyals, president de la Federació Veus, durant la formació a la UIC

El curs “Gestió Clínica en Salut Mental” continua durant els mesos de febrer i abril de 2018. Entre els temes principals dels propers mòduls del curs estan la resolució i mediació de conflictes o el model d’atenció i organització del servei. Podeu consultar tota la informació en el següent enllaç.

Gestió Clínica en Salut Mental