Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona
Acreditat amb 1’6 crèdits per

 

Des de la Federació Veus, en col·laboració amb el Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Universitat de Barcelona, el Programa per a la Recuperació i la Salut Comunitària de Yale i la Universitat de Girona us volem convidar a participar en el curs: Més enllà de la recuperació: cap a una atenció en salut mental basada en drets.

 

En aquest curs entenem que el foment dels drets de les persones amb problemes de salut mental ha de ser un element transversal dels tractaments. El curs està dirigit a professionals de l’àmbit de la salut mental.

 

El curs consta de 4 mòduls i està dividit en dues sessions d’aproximadament 4 hores cadascuna. Les sessions es realitzaran preferiblement en dies contigus.

 

Primera sessió:

 

  1. Alternatives al diagnòstic: De les nosologies a l’experiència compartida.
  2. Formulació i establiment d’objectius: De la disminució de símptomes a la Recuperació.

 

Segona sessió

 

  1. Atenció en salut mental basada en drets: pràctiques col·laboratives, respecte de preferències i voluntats anticipades.
  2. Foment del suport mutu: Integrant la figura en el sistema.

 

El curs és totalment gratuït i es duran a terme diverses edicions en diferents ciutats catalanes i de la resta de l’estat per tal d’adaptar-nos a les disponibilitats horàries i de calendari dels interessats. Per inscriure-utilitzeu aquest enllaç (tenint en compte que les dades es tractaran de manera confidencial, és imprescindible omplir la totalitat de camps per rebre la invitació):

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

També és possible que l’equip es desplaci a un centre sanitari o docent per a impartir la formació a un grup. Per inscripcions grupals si us plau contactar amb drets@veus.cat.

 

Les persones que participin rebran un certificat acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

 

Us preguem la màxima difusió d’aquest anunci.

 

Us hi esperem!