Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

Foro Debate AFES     El passat dimecres 7 d’octubre, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de la Salut Mental, el nostre president Edgar Vinyals va participar al Foro-Debate: “Narraciones en Primera Persona para un despertar en Salud Mental”; un esdeveniment organitzat per l’AFES (Asociación Canaria de Familiares y Personas con Enfermedad Mental). Una trobada per donar veu a les entitats en primera persona; un fòrum per escoltar a qui, tot i haver rebut un diagnòstic psiquiàtric, han construït altres espais alternatius per l’autonomia i la salut, oferint un camí de suport mutu i recuperació.

     La taula va comptar també amb la participació Martín Téllez, miembro de la Red Icaria i director de Clubhouse Arcadia de Sevilla; Patricia Rey Artime, miembro d’Intervoice, red de escuchadores de voces i de Xixón Voice; Diana Diaz Pérez, fundadora del projecte Zorba – Horticultura Social i Terapèutica per la promoció de la Salut Mental. Tots moderats per Enrique González, vicepresident de AFES Canarias.

Ponencia AFES

     Una experiència enriquidora que ha permès donar a conèixer el creixement del moviment associatiu, la lluita per la salut i els drets de qui hem passat una experiència de patiment psíquic.