Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

Des del grup de treball del projecte “Drets, ciutadania i salut mental” de la Federació Veus us volem comunicar que hem elaborat un Tríptic de Drets en Salut Mental i pròximament farem pública una Guia de Drets en Salut Mental.


Aquests materials són el resultat d’una recerca participativa que ha tingut per objectiu desenvolupar un marc conceptual i pràctic sobre la ciutadania i els drets en l’àmbit de la salut mental adaptat a les necessitats del nostre territori. Per tal d’acomplir aquest objectiu hem dut a terme grups de discussió amb els principals agents implicats a la ciutat de Barcelona: persones amb problemes de salut mental, familiars i professionals.

 

El respecte dels drets de les persones que experimentem problemes de salut mental és un imperatiu ètic i legal que permet que exercim plenament la nostra ciutadania, disminueix el nostre sofriment i contribueix a activar processos de recuperació i apoderament. Garantir el respecte dels nostres drets és una responsabilitat compartida, per això tant el tríptic com la guia estan dirigits a totes les persones involucrades als processos de recuperació.

 

 

Descarregar tríptic catalá

Descargar tríptico castellano