Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

LAssociació Emilia BCN començarà el primer GAM (Grup d’Ajuda Mútua) familiar obert a totes les persones afectades d’un problema de salut mental, les seves famílies o persones més properes i algú professional. Serà un GAM obert a totes les persones interessades de les associacions membres de la Federació Veus.

La presentació serà el dimarts 27 de febrer a les 16 hores a l‘Aula de Formació del Centre Fòrum (C/Llull 410 Barcelona) i el contacte per confirmar assistència o rebre informació és emiliaassociació@gmail.com

Objectiu general

L’objectiu d’aquest taller familiar és aconseguir que els participants en el grup siguin capaços de descobrir les seves fortaleses, posar-les de manifest i utilitzar-les per gestionar millor les dificultats familiars que de vegades es generin.

Objectius específics

Els objectius específics són els següents:

  • Compartir els nostres dubtes i les nostres pors, ens pot fer sentir més segurs. La seguretat ens va permetre major assossec.
  • Comprovar que és alguna cosa que NO solament ens afecta a nosaltres, ens pot proporcionar major tranquil·litat.
  • El fet de sentir que la nostra experiència pot ajudar als altres, ens pot aportar sensació d’utilitat i major confort amb nosaltres mateixos.

Les reunions seràn cada 15 dies i el grup és obert, ja que es pot entrar al grup una vegada començada la primera sessió. Les sessions serán de dues hores amb un màxim de 20 persones.GAM familiar Veus