Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona

Àngels a Pamplona

     El dimecres 14 d’octubre de 2015, es va celebrar al Civican (Pamplona) la Jornada “Activismo y Asociacionismo en Salud Mental: Abriendo Mentes”, organitzada per l’Asociación Mejorana (associació d’usuaris en 1a persona Navarresa).

     L’acte va comptar amb la participació de més de 100 persones, majoritàriament usuàries de salut mental. Van resultar especialment interessants els grups de treball dirigits per José Manuel Arévalo, representant de En 1ª Persona, Federació Andalusa d’Associacions d’usuaris/es de Salut Mental, i la nostra companya Àngels Bardaji, com a representant de Veus a Obertament, la campanya de lluita contra l’estigma i la discriminació per motius de salut mental a Catalunya.

     Eduardo Ansó, president de l’Associació Mejorana, va manifestar la seva satisfacció amb el resultat obtingut i l’impuls que ha tingut l’Associació des d’aquesta jornada. Des de la nostra Federació us animem, companys, a seguir endavant i aconseguir un moviment associatiu d’usuaris sòlid a Navarra. Enhorabona!!!