Atenció! Associacions de la Federació Veus pugen el teló.

Atenció! Associacions de la Federació Veus pugen el teló.

L’Associació Sociocultural Matissos y la Asociación Grupo de Teatro Imagina, dues de les associacions membres de la nostra federació, faran noves representacions de teatre durant aquest mes de març. Totes les obres tenen com a teló de fons la salut mental, però cadascuna és diferent i està pensada per a diferents tipus de públic.

La Trifulga dels Fútils

La Trifulga dels Fútils és el grup de teatre format per les persones de Matissos. Porten ja uns quants anys a dalt dels escenaris i ara estan de gira amb la seva nova creació: “La Follia dels Ocells”.

Aquesta obra es desenvolupa en un hospital psiquiàtric abandonat al mig dels Balcans on arriba un jove psiquiatre per fer-se càrrec d’una colla d’interns atrotinats i deixats de la mà de Déu. Però una nit cau del cel un misteriós bagul que els canviarà la vida. Així comença la història, en la que participen persones amb o sense diagnòstic en salut mental.

“La Follia dels Ocells” es representarà el diumenge 25 de març al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera a les 18.00 hores. Més informació aquí.

Imagina-Escena i molt més

La Asociación Grupo de Teatro Imagina té una agenda molt completa. El divendres 23 de març representarà l’obra “2º Segona” a les 12.30 hores a Cal Ninyo (Sant Boi). Aquesta obra forma part d’Imagina-Escena, un projecte de l’entitat on l’escenari és un lloc de trobada per a tothom. No és oberta a l’assistència de públic general.

El dimarts 13 de març i dimecres 14 els actors d’Imagina participaran en el taller de teatre amb alumnes de l’IES Marianao de Sant Boi de Llobregat. Aquest projecte es denomina “Junts” i vol ser un espai de treball conjunt de creativitat amb joves per trencar estigmes en salut mental i fomentar el respecte cap a la diferència i reconeixement de l’altre.

Les persones interessades poden participar en el taller de teatre comunitari, que té lloc tots els dijous a les 18 hores a la Biblioteca Josep Janés de L’Hospitalet de Llobregat. A més, l’associació ofereix un taller de teatre i improvisació tots els dimarts a les 11 hores al Centre Cultural Santa Eulàlia.

Algunes persones del Grupo de Teatro Imagina

Gaudir del teatre!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.